JURIČAN O SPORNOM SASTANKU: ‘Došao sam kao medijator, neću sudjelovati u prepucavanju’

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Aktivistički redatelj Dario Juričan i član inicijativnog odbora platforme Možemo, proslavljen zbog ismijavanja pokojnog gradonačelnika i nefunkcionalne pravne države, oglasio se o sastanku sa Sandrom Benčić i bivšim šefom Zagrebačkog holdinga, Nikolom Vukovićem.

Tvrdi kako je na sastanak došao kao medijator kako bi posredovao među stranama te da nije imao uvid u izbor uprave Holdinga. Priču smatra završenom te poručuje kako nije žao što je došlo do medijskog prepucavanja.

“Svrha mog dolaska na sastanak u ponedjeljak 4.10.2021. bila je medijacija među stranama. Žao mi je što je došlo do medijskog prepucavanja, a ja u istome ne namjeravam sudjelovati.


Također, nisam imao uvid u izbor predsjednika Uprave Zagrebačkog Holdinga bilo kojom radnjom, niti sam imao saznanja tko će biti odabran za predsjednika Uprave. Kao medijatoru među stranama, za mene je ta priča završena njihovim razlazom.

Stranama želim puno uspjeha u daljnjem radu za dobrobit Grada Zagreba i u javnom interesu građana”, poručio je Juričan.Facebook Comments

Loading...
DIJELI