JURIČAN OPET U ELEMENTU: Došao na originalnu ideju i pozvao HEP za pomoć, ‘udario’ na Plenkovića i Banožića

Foto: Igor Kralj/Pixsell

Redatelj i aktivist Dario Juričan ponovno se oglasio na Facebooku gdje je u svom postu došao na jednu sasvim originalnu ideju kako pomoći hrvatskim vojnicima, a ujedno je to iskoristio kako bi ponovno prozvao HDZ i Plenkovića na sebi svojstven način.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

OTVORENI POZIV HEP-u ZA SPONZORIRANJE NEPLAĆENIH HRVATSKIH VOJNIKA

Najdraža upravo HEP-a, na čelu s prijateljskim Franetom Barbarićem!

Vjerojatno s užasom i nevjericom pratite kako našu pobjedničku Hrvatsku vojsku već tjednima maltretira ministar Banožić, a sve to kako bi pakirao prepoštenom premijeru Plenkoviću!



Nije u redu da vojnička kičma strada pod tvrdom kohabitacijom! Pa to jednostavno nije u duhu HEP-ovog slogana „Sjaj u tami“. Kako je dobri HEP d.d. „sjaj u tami“ i bankomat za sve ono što u Hrvatskoj vrijedi, ja predlažem da sponzorirate dnevnice neplaćenim hrvatskim vojnicima.

Poznat je HEP-ov ratni put i vojni imidž, pa nije valjda uzalud general Lucić obukel svoju uniformicu u HEP-ovom spotu!

Dajte pliz neku pinku, kao što ste bez puno priče iskrcali cijeli imetak da postanete Zlatni sponzor Hrvatskog judo saveza, a čiji su počasni članovi eto baš spomenuti Lucić, ali i Tomislav Čuljak, bivši politički tajnik HDZ-a iz zlatnog doba Tomislava Karamarka, za kojeg zločesti Index navodi da je “navodno zaslužan za ministarske karijere Gabrijele Žalac i Marija Banožića”, dvoje svojih Vinkovčana.

Eto vidite, u našoj maloj zemlji svatko svakog zna i rado mu pomaže, pa ćemo tako i ovaj put.

Zato ja, kao najpoznatiji hrvatski medijator, nudim svoje usluge u smirivanju strasti. Cilj ovog otvorenog poziva je da se osigura nesmetani nastavak rada vrijednog Predsjednikovog ureda, pa da može bez brige ići tamo gdje treba, do Albanije, do Banja Luke, gdje god ga hrvatski narod ili strani prijatelji pozovu; da ministar Banožić prestane pakirati prepoštenom premijeru Plenkoviću s najciničnijim oblikom neposluha i dezerterstva – odbijanjem plaćanja vukovarskih vojničkih dnevnica!

Te dnevnice su svega 150 kuna, a naš Predsjednik zaslužuje vojnu silu od barem 40 vojnika.

Dakle, dragi prijateljski gospodine Barbariću, upravo od vas i uprave HEP-a tražim sponzorstvo za naše hrabre vojnike. Mala je to žrtva za HEP, a velika dobit za hrvatske vojnike.

Dario Juričan, gradonačelnik svemira i počasni gradonačelnik Vruje

P.S.

Također, u maniri velikog domoljuba i domoljubnog znalca Miroslava Škore koji ovih dana lunja po hrvatskim bespućima povijesne zbiljnosti, tražim i da mi se bar malo pokriju troškovi sastavljanja ovog pisma i to u vidu HEP-ovog interventnog otkupa barem 30 kutija mog Gina 16.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI