JURIČAN PISAO ZAGREBAČKIM GRADSKIM GROBLJIMA! Želi biti pokopan kraj Bandića: ‘Taj je travnjak dovoljno velik da primi dvojicu velikana’

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Redatelj Dario Juričan je Zagrebačkim Gradskim grobljima predao zahtjev za formiranje grobnog mjesta i dodjelu prava njegova korištenja.

Kako piše, riječ je o mjestu koje se nalazi odmah kraj preminulog gradonačelnika Milana Bandića.

Napominje kako je taj travnjak dovoljan da primi dvojicu velikana. Prenosimo njegovu objavu.

“Zagrebačkim Gradskim grobljima predao sam zahtjev za formiranje grobnog mjesta i dodjelu prava njegova korištenja, odmah pokraj prerano preminulog gradonačelnika Milana Bandića.

Za vječno počivalište i ja sam odabrao taj travnjak ispred mirogojskih arkada, koji sve do dana Milanove smrti nije bio sastavni niti jednog grobnog polja, što znači da tamo ukopa nije smjelo biti. No, netko je zamislio drugačije pa su na dan kad je umro, iako je bila nedjelja, nadležne institucije naštancale cijeli niz dokumenata nužnih za provođenje nauma da višestruka Uskokova mušterija bude sahranjena baš ispod zaštićenih arkada.



Kao pametan čovjek, i ja sam se prilagodio novoj situaciji pa sam u dijelu neiskorištenog travnjaka na tom, naprasno proširenom grobnom polju 112 A zatražio grobno mjesto i za sebe.

Mirne duše sam to učinio nakon čitanja dopisa Zagrebačkog Holdinga od 2.8.2021. u kojem se na navedenom polju najavljuje “formiranje dodatnih grobnih mjesta”.
Taj je travnjak dovoljno velik da primi dvojicu velikana”, piše Juričan.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI