JURIČAN TRAŽI DA MU SE PREDA BANDIĆEVO TIJELO: Izložio bio ga u Muzeju korupcije

Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL

Redatelj Dario Juričan poslao je dopis Zagrebačkom holdingu u kojem traži da se posmrtni ostaci Milana Bandića predaju Juričanovoj firmi “Milan Bandić usluge protuusluge”.

Juričan kaže da Gradska groblja sramote Bandićevo ime pokopavši ga na nelegalnoj parceli.

Dopis je objavio na svojoj Facebook stranici.


“Kako su zagrebačka Gradska groblja evidentno i nezakonito na zelenoj površini pokopala velikana hrvatske države Milana Bandića van predviđenog grobnog polja 112A na Mirogoju, čime je pokojnik ponižen i nanesena je šteta njegovu ugledu u Zagrebu, Poganoj Vlaki i svijetu koji je toliko zadužio, zahtijevamo da se pok. Milan Bandić preda uglednoj tvrtki Milan Bandić usluge protuusluge jdoo, a koja bi se na doličan način pobrinula za njega – bio bi izložen u Muzeju korupcije, dostupan i štovan od svih građana koji su ga 20 godina uporno godina birali. Sve dok pokojnik ne bude trajno zbrinut u zasluženom mauzoleju, koji ćemo dobiti prenamjenom Meštrovićeva paviljona na Trgu žrtava fašizma, a sve kako bi bio na oku vjernim koalicijskim partnerima iz zgrade središnjice HDZ-a.

Očekujemo da će svaki dan live prijenos i intervjue iz Muzeja korupcije imati novi Top radio Ivana Jurića Kaćunića, koji je tako uspješno zamijenio Stojedinicu na njenoj frekvenciji.
Bandićev prst za ćapanje stavit će se na raspolaganju Katoličkoj crkvi, koja ga je uvijek podupirala, da ga kao relikviju izloži u zagrebačkoj Katedrali.To je najmanje što je Milan Bandić od nas zaslužio!

Očekujemo ispunjenje zahtjeva u roku 7 dana, inače ćemo biti prisiljeni aktivirati pravne mehanizme.

I da citiram što su najveći velikani rekli o Bandiću:

“Jedino što nam preostaje je nastaviti tamo gdje si ti stao. Tek tada će tvoje životno djelo imati potpuni smisao” (Jelena Pavičić Vukičević)

“Ostat će zapamćen po svojim nastojanjima da čini dobro za Zagrepčanke i Zagrepčane” (Andrej Plenković)”, napisao je Juričan.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI