KAKAV LIK! HDZ-ovac mu zaprijetio riječima ‘je*at ću ti majku kad te sretnem’, PROČITAJTE KAKO MU JE GENIJALNO ODGOVORIO!

Facebook

Pavao Josić vlasnik je pansiona Vila Vanda u Vukovaru i član Živog zida poznat po najizravnijem i najsnažnijem isticanju nepravilnosti koje se događaju u njegovom gradu.

Upravo zbog svojih otvorenih kritika koje često objavljuje i na društvenoj mreži, a koje znaju završiti i tužbom, Josić je svojim vukovarskim neistomišljenicima “prst u oko”. Unatoč tome, on se ni ovoga puta nije libio opisati vrlo neugodan događaj koji mu je upriličio jedan vukovarski građanin, rukometni trener i član HDZ-a:

“Nazvao me i odmah sam mu prepoznao glas… Tražio je, čini mi se u ime kluba, slobodne sobe u mom pansionu. Rekao sam da imam, ali za njega ne, jer kada su zadnji put pili i jeli, otišli su, a nisu platili”, rekao je Josić i prepričao nam nastavak telefonskog dijaloga s “neželjenim gostom”:

“Sav u čudu kazao mi je ‘ali, rekao si nam da ne trebamo ništa platiti’, a ja sam mu rekao da su me jednom prevarili – i više sigurno neće”.

Nakon toga, vukovarski HDZ-ovac kojeg Josić naziva “nasilnim”, mu je zaprijetio:



“Bezobrazni balavče, je*at ću ti majku kad te sretnem u gradu!”

“To smeće je HDZ-ovac, navikao je na prazna obećanja”

Pavao Josić kaže kako je ovo shvatio kao prijetnju, no tvrdi da se uopće za sebe ne boji:

“Ma, neće se ništa dogoditi. To smeće je član HDZ-a i navikao je na prazna obećanja”, zaključuje Josić koji tvrdi kako je u trenutku prijetnje imao uključen zvučnik, te da za sve izgovoreno ima svjedoke.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI