KAKAV URNEBESAN OGLAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! ‘Iznajmljujem stan, može i mladi par ali bez snošaja prije braka, potrebna je i potvrda o svetim sakramentima!

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Ilustracija

Internetom se širi oglas jedne gospođe iz Zagreba koji se proširio vrlo brzo, a za koji građani tvrde da je autentičan.

I zbilja, autentičan je, iako urnebesan. Ostavila ga je jedna mlada Splićanka u zagrebačkoj grupi Podstanar.hr – najam stana/najam sobe/ tražim cimera-cimericu, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Evo oglasa:


A sadržaj oglasa glasi ovako:“Iznajmljujem garsonijeru u Zagrebu, kvart Dubrava. Grijanje je na plin, ali postoji i ugrađen ventilator. Stan se nalazi na 4 katu, zgrada ima dizalo te se nalazi u blizini autobusnog stajališta. Kvart je relativno miran. Cijena je 350 eura plus režije. Molim vas da se javljaju samo osobe rimokatoličke vjeroispovijesti.

Riječ je o mojim uvjerenjima te ovim putem samo želim napomenuti. Isto tako unaprijed molim da izvadite dokument o potvrdi primljenih sakramenata. To lako podignete u vašoj matičnoj crkvi. Bez toga ne možete uzeti stan u najam. Ne želim ulaziti u vašu intimu, ali prednost imaju ljudi koji su braku. Može i mladi par, ali onda da se drže onoga da nema snošaja prije braka. Unaprijed se radujem novom stanaru i uspješnoj suradnji. Samo bez suvišnih komentara, hvala” – napisala je ta gospođa u spomenutoj grupi.

Oglas možete pronaći na ovoj ipoveznici

Facebook Comments

Loading...
DIJELI