KAKO GA JE SAMO ZATROLAO! Milanović na pitanje je li viđen na skijanju dao originalan odgovor: ‘Prijavit ću se u Kranjsku Goru, a sve zbog državnog stana’

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Predsjednik Republike Hrvatske i ljubitelj skijanja Zoran Milanović viđen je navodno u subotu na skijanju u Italiji.

Je li to doista tako, i ako je koliko je već dugo na odmoru kao i dokad kani ostati? Koje je prijevozno sredstvo koristio da bi stigao do tamo? Tko je podmirio troškove puta i smještaja? Sve su to odgovori koje je i Tportal nastojao dobiti od Ureda predsjednika.

”Predsjednik Milanović nije na odmoru, u Zagrebu je. Predsjednik Republike inače nikada nije na odmoru, bio u Zagrebu ili ne, jer uvijek obavlja svoju dužnost”, odmah je istaknuto na početku odgovora iz Ureda predsjednika, a koji potpisuje glasnogovornik Nikola Jelić.

 

‘Jutros je na nekoliko sati otputovao u Kranjsku Goru i usput posjetio Tarvisio kako bi tamo provjerio uvjete za moguću prijavu svoga prebivališta, a kako bi potom mogao zatražiti državnu rezidenciju za stanovanje u Zagrebu. Budući da je državni dužnosnik, predsjednik Republike ima ista prava kao i svi drugi, kao što je to ustvrdio predsjednik Vlade. Predsjednik Milanović vratio se danas u Zagreb, nakon što je provjerio uvjete za moguću prijavu prebivališta u Kranjskoj Gori”, navodi se u odgovoru s Pantovčaka.



 

 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI