KAKO LI JE SAMO BILA OŠTRA: Bandićeva suradnica žestoko oprala kandidate za gradonačelnika!

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Gradonačelnička utrka u Zagrebu dobila je neku sasvim drugu dimenziju iznenadnom smrću Milana Bandića. Bitka za metropolu bit će neizvjesna a karte su se sad sasvim drugačije podijelile.

Mirko Jozić, bliska suradnica gradonačelnika Bandića pak bila je izuzetno oštra prema kandidatima koji pretendiraju na mjesto gradonačelnika. “Kada vidim koliko malo znanja (kandidati op.a.) imaju o funkcioniranju gradske uprave, komunalnih društava. Vidim to po komunikaciji, po rečenicama, nekim informacijama, vizijama. Što bi rekao Ćiro Blažević, utvaram sebi da nešto znam o tome, dugo sam u tom sustavu. I vidim da ljudi pričaju nebuloze”, rekla je Jozić gostujući u Studiju 4 HRT-a.

Gradaska uprava ima potpuno krivu predodžbu u javnosti i da su uz gradonačelnika grad vodili i svi drugi operativci.

Bavili smo se “organizacijom javnih usluga a ne politikom i ideologijom” ističe Jozić.

Sad im je u prvom planu posljednji ispraćaj i komemoracija koja će se održati sutra. Grad naime vjeruje kako će za istu uputiti oko 150 pozivnica, nastojeći sve organizirati sukladno epidemiološkim mjerama.“Što se tiče pogreba, vjerujem da nećemo moći spriječiti građane i simpatizere gradonačelnika da dođu na njegov posljednji ispraćaj. Prostor na Mirogoju i oko Mirogoja je velik”, kaže Mirka Jozić. Oko teme mogućeg novog kandiidata za gradonačelnika iz strankeMilan Bandić 365 kaže da o tome još nisu razgovarali niti se konzultirali.



 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI