KAKVA AKCIJA ISTARSKE POLICIJE! Mladić ukrao vozilo pa skrivio nesreću! Policajci kod njega pronašla oružje i drogu

Foto: PU istarska

Nakon su zaprimili dojavu o krađi Fiata, iz porečke policije pronašli su krivca.

Radi se o 23-godišnjaku hrvatskog državljanstva.

“U petak, 1. srpnja oko 13.30 sati, policija je zaprimila dojavu o krađi automobila Fiat, pulske registracijske oznake, 52-godišnjeg vlasnika. Nepoznati počinitelj odvezao se s automobilom iz Porečke ulice u Vrsaru u nepoznatom smjeru”, rekli su iz PU istarske.

“Pola sata nakon toga pristigla je dojava o prometnoj nesreći na raskrižju državne ceste D-75 i županijske ceste ŽC-5116 u Funtani, a u nesreći je sudjelovalo upravo otuđeno vozilo. Utvrđeno je kako je nesreću skrivio 23-godišnjak koji je upravljao otuđenim automobilom županijskom cestom te je skrenuo na državnu cestu i oduzeo prednost prolaska automobilu Ford, pulske registracijske oznake, kojim je upravljao 25-godišnjak. Od siline udarca, Ford se odbio i udario u stablo, pri čemu je vozač lakše ozlijeđen”, nastavlja policija u svom priopćenju.

“Policijski službenici uhitili su vozača koji je upravljao ukradenim automobilom. Obavljenim pretragama vozila i mladićevog ruksaka policijski službenici pronašli su 19 paketa s ukupno 477.2 grama marihuane te još 14.4 grama marihuane, kao i jedan plinski i jedan startni pištolj”, dodaje policija.Iz PU istarske naglašavaju i kako su zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela, policijski službenici priveli 23-godišnjaka 2. srpnja u poslijepodnevnim satima u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske. Radi posjedovanja oružja C kategorije, koje nije prijavio nadležnom tijelu, protiv mladića se pokreće prekršajni postupak, kao i zbog uzrokovanja prometne nesreće i odbijanja testiranja na prisutnost droge u organizmu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI