KAKVA DRSKOST! Iz dvorišta čakovečke bolnice ukradeno više stotina kilograma otpadnog željeza i aluminija namijenjenih radovima na energetskoj obnovi bolničke zgrade

Pixabay

Mada nas više ništa ne može iznenaditi ipak postoje još neki događaji koji ljude ostavljaju bez teksta. Jedan od takvih događaja je i prošlotjedna krađa repromaterijala iz dvorišta čakovečke bolnice. Naime, nepoznati lopov je ukrao više stotina kilograma otpadnog željeza i aluminija namijenjenih radovima na energetskoj obnovi bolničke zgrade.

Međimurska policija u utorak je objavila kako je nepoznati kradljivac iz dvorišta Županijske bolnice ukrao spomenute otpadne metalne sirovine, koje u vlasništvu drži poduzeće iz Otoka koje trenutno izvodi radove na energetskoj obnovi bolničke zgrade.

Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko tisuća kuna, a protiv još uvijek nepoznatog lopova podnosi se kaznena prijava zbog krađe.

Iako će radnicima navedeni materijal vjerojatno nedostajati u nastavku radova na obnovi bolnice, ova krađa ipak nikoga ne dovodi u životnu niti neku drugu opasnost kao što je to u veljači učinio lopov krađom više od 170 vijaka sa željezničke pruge kod Lipika, čime je ugrozio živote putnika i željezničara te promet vlakova.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI