KAMPANJA U SPLITU U PUNOM JEKU: Puljak udario na HDZ, oni mu jedva dočekali odgovoriti!

Foto: Tom Dubravec/Cropix

Vlada Republike Hrvatske u petak je usvojila odluke o raspisivanju prijevremenih izbora u Splitu te odluku o raspuštanju Gradskog vijeća Grada Splita.

Izbori u Splitu održat će se u nedjelju 26. lipnja. Dojučerašnji gradonačelnik Ivica Puljak te kandidat stranke Centar za novi mandat

Ivica Puljak u petak je u ranim popodnevnim satima na svom Facebook profilu ustvrdio da je “zanimljivo” da će se izbori u Novskoj održati prije onih u Splitu unatoč tome što su on i njegov zamjenik Bojan Ivošević ostavke podnijeli 8. travnja, a gradonačelnik Novske Marin Piletić na mjesto ministra rada, mirovinskoga sustav, obitelji i socijalne politike došao 29. travnja.

“Zanimljivo je primijetiti nešto jako bitno oko datuma splitskih izbora. Ostavke u Splitu predane su skoro mjesec dana prije nego što je gradonačelnik Novske odstupio zbog unaprjeđenja u Plenkovićeva ministra. No, izbori u Novskoj su dva tjedna prije splitskih”.

“To samo pokazuje koliki strah vlada u HDZ-u pa žele kupiti što više vremena jer misle da će im to pomoći da građanima Splita pokušaju prodati priču o novom licu te stranke. Novo lice, iste politike”.“Nama svaki datum odgovara jer smo uvjereni da će Splićani na referendumu o budućnosti između uvođenja reda i korupcije i stranačkih iskaznica izabrati – red”, zaključio je Puljak.

No nije se dugo čekao odgovor splitskog HDZ-a na riječi i napade Ivice Puljka

“Vani južina tuče, možda zato Ivicu datumi muče. Puljak je SAM PREDLOŽIO datum izbora i sad je nervozan kad je Vlada RH uvažila njegovu molbu. Ovo je samo dokaz da bi se bivši gradonačelnik posvađao i s vlastitim odrazom u ogledalu. Splitu je dosta širenja nervoze i inzistiranja na svađi, čak i kad za nju nema ni najmanjeg razloga. Vrijeme je da se grad i rješavanje njegovih problema stavi na prvo mjesto”, napisali su iz splitskog HDZ-a na svom Facebook profilu.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI