KANADA OVO NE PAMTI! Jedan ubojica pronađen mrtav, za drugim se još traga

Screenshot:YouTube

Nakon što se u Kanadi dogodio pokolj, tamošnja policija je pronašla mrtvog jednog od osumnjičenika za taj strašan zločin. Podsjetimo, u nedjelju su dva brata nožem ubili deset osoba, a 18 ranili. Drugi počinitelj još je u bijegu i policija za njim još uvijek traga.

Pokolj je potresao domorodačku zajednicu u Saskatchewanu. Napadi su bili među najsmrtonosnijima u modernoj povijesti Kanade. Kako su rekli iz policije, čini se da su neke osobe bile mete dok su druge nasumično ubijene.

“Jedan od ubojica 31-godišnji Damien Sanderson pronađen je mrtav u James Smith Cree Nationu, a njegov brat, 30-godišnji Myles Sanderson možda je zadobio ozljede i možda traži liječničku pomoć”, rekla je Rhonda Blackmore, zapovjednica Kraljevske kanadske konjičke policije Saskatchewan.

Tijelo Damiena Sandersona pronađeno je na otvorenom u području s visokom travom u blizini kuće koja se pretraživala.

“Možemo potvrditi da ima vidljive ozljede. U ovom trenutku se ne vjeruje da si je te ozljede sam zadao”, rekla je Blackmore. Pritom nije precizirala što je uzrok ozljeda.



Na upit je li Myles Sanderson osumnjičen da je ubio svog brata, Blackmore je odgovorila kako policija to “nije potvrdila”.

“Ne možemo reći je li Myles bio umiješan u smrt Damiena. Također je upozorila da policija još uvijek smatra Mylesa Sandersona opasnim za javnost, čak i ako je ozlijeđen. Myles ima poduži kriminalni dosje koji uključuje kaznena djela protiv osoba i imovine… Smatramo ga naoružanim i opasnim. Nemojte mu prilaziti”, naglasila je Blackmore.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI