KAO DOBAR VIC! INA objavila oglas za zapošljavanje ‘stručnjaka za sprječavanje pranja novca’

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Kao dobar vic zvuči aktualan oglas za posao koji je objavila INA. Naime, u oglasu su naveli kako traže “stručnjaka za uklađenost poslovanja”.

Pod time se krije pronalazak osobe “za sprječavanje pranja novca”.

Ne bi to bilo ništa čudno, da tu kompaniju ne trese velika afera. Kao što je poznato INA je opljačkana za milijardu kuna i to se smatra najvećom pljačkom u hrvatskoj povijesti.

“Ako tražite novu priliku u karijeri na kojoj ćete imati mogućnost profesionalnog usavršavanja u području usklađenosti poslovanja kroz identifikaciju pravnih rizika, provođenje internih istraga i praćenje regulatornog okvira – ovo je prava prilika za vas”, poručuju iz INA-e u oglasu za posao.

Ta pozicija nudi kandidatima primjenu stručnosti u kontinuiranom praćenju unutarnjeg i vanjskog regulatornog okvira vezanog uz područje usklađenosti poslovanja s fokusom na pravo tržišnog natjecanja, međunarodne sankcije i sprječavanje pranja novca.



Zatim je tu i identificiranje pravnih rizika iz gore navedenih područja i njihov utjecaj na poslovanje INA Grupe.

Kako ističu, osoba će provoditi i interne istrage usklađenosti poslovanja iz gore navedenih područja, pripremati izvješća na temelju istraga i analize rizika, uključujući preporuke za učinkovitije djelovanje i usklađenost INA Grupe, prenosi Dnevnik.hr.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI