KAO GROM IZ VEDRA NEBA: SMIJENJENA DIJANA ZADRAVEC! Vatavuk prelomio i donio odluku koja će odjeknuti! Zadravec žestoko odgovorila

Prof. dr. Dijana Zadravec je smijenjena te od danas više nije predstojnica Kliničkog zavoda za dijagnostičku i interventnu radiologiju KBC Sestre milosrdnice.

Tako je odlučio v.d. ravnatelja te, druge po veličini bolničke ustanove u Hrvatskoj, prof. dr. Zoran Vatavuk.

V.d. ravnatelja KBC Sestre milosrdnice preuzeo upravljanje Zavodom za radiologiju umjesto prof. Dijane Zadravec do imenovanja novog predstojnika. Osiguran dovoljan broj radiologa za redovito funkcioniranje cijelog bolničkog sustava.

“Vođenje tog zavoda od strane prof. Zadravec u proteklom razdoblju rezultiralo je ozbiljno narušenim međuljudskim odnosima što je dovelo do velikog odljeva kadrova iz naše ustanove. Takvo daljnje stanje je neodrživo, prije svega, zbog ugrožavanja redovitog pružanja usluga pacijentima, ali i daljnjeg urušavanja radiološke djelatnosti u bolnici. Uz to, eskalacija sukoba prešla je granice naše ustanove, sukobi i međusobne optužbe u javnosti nanose nemjerljivu štetu KBC Sestre milosrdnice i svim zaposlenicima“, izjavio je Zoran Vatavuk.

Dodao je kako je tijekom proteklih dana obavio veliki broj pojedinačnih i skupnih razgovora sa zaposlenicima, posebno s onima čiji je rad apostrofiran proteklih dana.



“Tužan dan za Hrvatsku”

Prof. dr. Zadravec nam je u izjavi samo par minuta nakon smjene rekla kako su pobijedile kriminalne skupine, ali i poslale poruku ostalima.

Objasnila je kako još nije stigla ni proučiti papire, ali da je jasno tko je pobijedio.

“Tužan dan za Hrvatsku. Pobijedile su kriminalne skupine i nažalost opstruirale rad Klinike. Brojke ne lažu. Radiologija je radila vrhunski posao”, kaže nam prof. dr. Zadravec.

“Poruka ostalima”

Dodaje kako je u planu bio dolazak ljudi iz KB Dubrava koji su vrhunski liječnici no da je sve to opstruirala Uprava bolnice.

“Vrlo tužan dan. Pobijedile su kriminalne skupine koje posjeduju privatne klinike. Među njima su Neurospine, Rotim, Poliklinika Vili i ostale”, tvrdi prof. dr. Zadravec.

Kaže nam kako je ovo vrlo jasna poruka ostalima da ne diraju u osinje gnijezdo.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI