KAOTIČNO NA ZAPADU ZAGREBA: Na benzinskoj pumpi procurio plin!

Ilustracija: facebook

Na benzinskoj pumpi INA-e na zagrebačkom Črnomercu došlo je do propuštanja plina iz spremnika, a na teren su izašli i vatrogasci.

Na tehničku intervenciju poslano je jedno vozilo sa šest vatrogasaca, a zbog curenja plina jednoj djelatnici INA-e je i pozlilo.

Odazvali su se na dojavu da se osjeti miris plina iako objekt nije plinificiran. Kako navode, mjerni instrumenti ne očitavaju povišene vrijednosti, objekt nema prodaju ni auto plina niti kućnog plina, nije plinificiran, pa je pretpostavka da je sve to došlo kao nusprodukt od nekog vozila koje koristi benzin i plin kao pogonsko gorivo.


U detaljom pregledu zgrade (prodavaonica) i okoline, instrument je počeo pokazivati povećanje vrijednosti, te je pozvana i plinara.

Nakon što je jednoj djelatnici pozlilo, pozvana je i hitna pomoć.Vatrogasci su uspjeli otvoriti podzemne spreminke goriva, te se alarm na mjernom instrumentu pojačao, tako da je skoro sigurno da izlaze isparenja goriva.

“U dogovoru s policijom blokiran je prolaz pješacima, te je blokirana krajnja desna vozna traka Ilice. Čeka se odgovorna osoba INA-e koja će preuzeti daljnja postupanja prema sigurnosnim protokolima”, priopćili su vatrogasci, prenosi Dnevnik.hr.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI