KAPETAN DRAGAN PROZVAO ĐOKOVIĆA ZBOG HRVATSKE: ‘Srbe muče po zatvorima, a on…’

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Dragan Vasiljković (65), osuđeni ratni zločinac poznatiji kao ‘Kapetan Dragan’, gostovao je na Kurir televiziji pri čemu nije mogao ne prokomentirati Hrvatsku, a shodno tome i tenisača Novaka Đokovića.

“Ta nacistička vlast i dalje muči Srbe po zatvorima metodama Guantanama, a onda se pojavi neki Đoković koji kaže da je Hrvatska lijepa”, rekao je Vasiljković koji je inače jako ponosan navijač samog tenisača. No u nekim se stavovima očito razilaze.

“Znam da su ratne rane svježe, razumijem ljude koji nemaju isti stav poput mene prema susjedima. Neki mediji u Srbiji jako su me osuđivali jer sam podržao hrvatsku nogometnu reprezentaciju, ali mi nije smetalo. Takve stvari svjesno radim, znam da sa svojim utjecajem, statusom i imenom mogu doprinijeti uzajamnoj podršci. Uostalom, koga ću podržati ako neću Hrvatsku? Osjećam da su Hrvati moji. Znam da će to nekima smetati, poštujem to, ali nadam se da i drugi poštuju moj izbor. Određenim ljudima ne odgovaraju mir, poštovanje i sklad, nego stalno stanje konflikta”, rekao je Đoković jednom prilikom.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI