KARAČIĆ TOMAŠEVIĆA NAZVAO GNUOM: ‘Htjeli ste uništiti naše svetinje? E pa gledat ćete ih ispred svojih kuća i stanova’

Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Davorin Karačić i z Hrvatskih suverenista komentirao je uklanjanje murala Bad Blue Boysa posvećenog hrvatskim braniteljima i žrtvi Vukovara te ustvrdio da iza uklanjanja ipak stoji gradska vlast, za što je priložio i dokumente.

Time je opovrgnuo izjave zamjenika gradonačelnika Luke Korlaeta koji je tvrdio kako iza uklanjanja murala sa trafostanice stoji HEP, a ne novoizabrana zeleno-lijeva gradska vlast.

Nekadašnji član predsjedništva Nezavisnih za Hrvatsku (NHR), a sada Hrvatskih suverenista te odvjetnik hrvatskog pjevača Marka Perkovića Thompsona, u Facebook objavio priložio je i dokumente; uputu lokalnih vlasti komunalnom redarstvu te rješenje o uklanjanju murala.

Pritom u objavi na društvenim mrežama gradonačelnika naziva “gnuom”, afričkom vrstom antilope, a vlastima poručuje:

“Htjeli ste unistiti naše svetinje? E pa gledat ćete ih ispred svojih kuća i stanova”.



Facebook objavu prenosimo u cijelosti:

“ZAŠTO LAŽETE?

Gnuov pobočnik tvrdi da su murali na Laništu prebojani na inicijativu HEP-a, jer da kao nisu imali dozvolu za oslikavanje.Ti murali stoje na tom mjestu 2 godine.

Dokumenti međutim bacaju drugačije svjetlo na slučaj.

Iz istih je razvidno da je upravo Grad Zagreb bio taj koji je krenuo u obračun sa ideološkim neprijateljem.

Ovo je trebao biti tek početak obračuna jugobijede sa simbolikom iz Domovinskog rata kao i sa hrvatskim navijačima, Bad Blue, Boysima.

Htjeli ste unistiti naše svetinje?

E pa gledat ćete ih ispred svojih kuća i stanova, da vas zauvijek podsjećaju na one, u koje možete gledati samo iz žablje perspektive, u svakom smislu riječi.

Borba se nastavlja!”, stoji u objavi na Facebooku.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI