Karamarko žestoko uzvratio na Pernarove optužbe: ‘To su paranoične stupidarije’

Patrik Macek/PIXSELL

"
Izjava navedenog je od prve do zadnje riječi laž i izmišljotina", kazao jeKkaramarko

Nakon jučerašnjeg izbacivanja iz sabornice Ivan Pernar se pred novinarima obrušio na Tomislava Karamarka: “Zviždačica Sonja Vlahek rekla da je firma Soboli morala dobiti posao video nadzora u Hrvatskoj pošti. Zašto? Zato što je Karamarko iza nje stajao. Ona je to rekla i ona je o tome progovorila. Poslije toga je premlaćena. I onda je Karamarko tužio za klevetu. I Karamarko je izgubio tu tužbu za klevetu”, rekao je Ivan Pernar nakon izbacivanja sa sjednice Sabora.

Karamarko je za portal Dnevnik.hr komentirao Pernarove optužbe te kazao da se radi o lažima: “
Izjava navedenog je od prve do zadnje riječi laž i izmišljotina. Niti znam tko je ta gospođa, niti sam ikoga tužio, niti ikakvu tužbu za klevetu izgubio, niti imam ikakve veze s cijelom tom konstrukcijom.

Te iste paranoične stupidarije su već izgovarane od rečenih i njima sličnih. Vrlo rado bih o tome na sudu ako su navedeni spremni odreći se imuniteta saborskog zastupnika. Jer kao što smo vidjeli, klupe tog visokog doma mogu biti dobra zaštita od odgovornosti za izrečeno, raznim klevetnicima, lažljivcima, pozerima i prodavačima jeftine demagogije”, poručio je Tomislav Karamarko za dnevnik.hr.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI