KARAMARKO ŽESTOKO UZVRATIO UDARAC TOMIĆU, TITO JE SVE UZBUDIO! Književnik velebnog opusa, dao je naslutiti da je svojim čizmama nabijao zemlju oko mladih breza…’

Foto: Cropix

Bivši prvi potpredsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na svom je Facebook profilu žestoko prozvao književnika Antu Tomića, koji se u svojoj kolumni za Slobodnu Dalmaciju osvrnuo na njegovu nedavno objavu na Facebooku o nasadu u obliku imena Tito.

Objavu Tomislava Karamarka prenosimo u cijelosti.

“Eto, Ante Tomić (u nastavku AT), kažu književnik velebnog opusa, obrušio se svojim šeretskim i vragolastim uratkom na moju skromnu, fb trorečeničnu opservaciju o ružičnjaku u obliku 4 slova-Tito.

Malo me je iznenadilo da je književnik AT reagirao na ovaj minorni uradak. On, ipak, piše za ozbiljne dalmatinske novine. No shvatih – zadaća je zadaća. Baveći se ovom temom još jednom je dao naslutiti da je i osobno, svojim ‘čizmama nabijao zemlju oko mladih breza’ za druga Tita. Izmučio se književnik AT dokazujući da su ruže (za druga tita) apsolutno nevine i da su žrtva mog devijantno domoljubnog, starčevićanskog, pravaškog sadizma. Reče književnik AT – ‘Korijen je ruže, istina, plitko u zemlji, ali bogu hvala ni Republika Hrvatska nije duboko’.

Eto, poznati književnik AT iznio je svoju političku platformu i program. A ja sam svojom fb-objavom htio samo poručiti – ljudi, pa dopizdili ste više s uspomenama na Tita (megazločinca)”, stoji u objavi Tomislava Karamarka.



 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI