KEKIN ODGOVORILA NA PROZIVKE O MICANJU MURALA: ‘Komunalni redar je prevaren. Maknula bih i Bobanov grafit’

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Saborska zastupnica Nove ljevice Ivana Kekin komentirala je micanje murala Slobodanu Praljku kazavši daje on ratni zločinac.

“Došlo je do nesporazuma s komunalnim redarom koji je bio prerevan. Građani su tražili da se ukloni mural ratnog zločinca. Ako govorimo o antidomoljubnim elementima, onda treba reći koliko su Bandić i HDZ zadužili građane Zagreba“, kazala je Kekin.

“To je pravo antidomoljubno ponašanje. Ja ne znam koji je komunalni redar to napravio. Murali će biti nadoknađeni, mural ratnog zločinca će biti uklonjen što mislim da je korektno i idemo dalje”, dodala je Kekin za N1.

Na pitanje bi li uklonila i mural Zvonimira Bobana koji je posvećen legendarnoj utakmici Dinamo-Crvena Zvezda iz 1990. godine, odgovorila je da bi.

Osvrnula se i na prozivke zastupnika Mosta Trpimira Goluže koji smatra kako nova vlast želi maknuti i taj mural.



“Zastupnik Goluža također misli da smo izvršili desant. On je iskoristio situaciju kako bi se približio svom biračkom tijelu. Mislim da nije primjereno da nasilje bude pored škola. Ja osobno, bih maknula i Bobanov grafit jer ne vidim potrebu da nešto nasilno stoji pored škole”, smatra Kekin.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI