KEKIN TAKOĐER DEMANTIRA GRMOJU: ‘Nismo bili u nikakvim dogovorima i definitivno nismo dali nikakvu podršku’

Screenshot N1

Saborska zastupnica Nove ljevice Ivana Kekin komentirala je tvrdnje Mostovog Nikole Grmoje koji je ranije kazao da je dobio garanciju cijele oporbe da će dobiti njihovu podršku za referendum.

“Nismo bili u nikakvim dogovorima ni na sastanku na kojem su predstavljali referendumska pitanja i definitivno nismo dali nikakvu podršku, ni načelno ni nenačelno, a kamoli takvu konkretnu o kojoj je Grmoja jučer govorio. Dapače, neki od nas smo zaista upozoravali Most da je referendum loša ideja, da će dodatno podijeliti građane, da već imamo zaoštrenu situaciju, da će pripomoći lažnih vijesti i teorije zavjere i da to može doprinijeti eskalaciji ionako rubno nasilne situacije”, kazala je Kekin za N1.

Smatra da dvotrećinskom većinom treba donositi mjere koje značajno ograničavaju slobode ljudi, kao što su covid-potvrde i lockdown. Mišljenja je i da bi u tom slučaju građani bolje prihvatili mjere.


“Njihovo inzistiranje da ne pozivaju ljude na cijepljenje jest antivakserstvo, iako će oni tvrditi da nije”, rekla je za Mostovce.

Poručuje da Most referendumom omogućava HDZ-u “da prebacuje vlastitu odgovornost i da se pere od odgovornosti za 12.000 mrtvih”.Facebook Comments

Loading...
DIJELI