KERUM OPET NIJE BIRAO RIJEČI: ‘Puljak nije napravio ništa, to je bila jedna satira, njemu je jedini cilj odlazak u Bruxelles’!

Foto: Tom Dubravec

Kampanja za prijevremene izbore u Splitu u punom je jeku. Bivši splitski gradonačelnik i kandidat za novi mandat Željko Kerum komentirao je situaciju u gradu i ponovno je okrznuo svog protukandidata Ivicu Puljka.

Na pitanje da komentira stanje u Državnom odvjetništvu, odnosno ima li politika utjecaja na njegov rad te radi li glavna državna odvjetnica po diktatu politike, Kerum jer rekao da to ne želi komentirati i da ga to ne zanima. “Ja sam političar Grada Splita i na osnovu toga mogu razgovarati, kako će Splitu i građanima Splita biti bolje. Ja nisam tip Puljka koji pošto poto želi doći u Vladu i pošto poto želi doći u Bruxelles”, rekao je Kerum za N1.

Objasnio je i zašto je rekao da je donedavni splitski gradonačelnik Ivica Puljak jedino napravio šest punjenih paprika. “Ma Puljak nije napravio ništa, to je bila jedna satira. Ja sam poznat po tome, a i građani Splita se vole šaliti i prihvaćaju šale i zezanje. Žalosno je što se u protekloj godini nije dogodilo ništa, mandat traje četiri godine, a zapravo se ni u 2021. ni u 2022. nije dogodilo ništa. Ostaju dvije godine mandata i onaj tko pobijedi neće moći napraviti ništa. Jedino ja, ako pobijedim, nešto ću napraviti, a ovo što on radi je cirkus, ogroman trošak i novi izbori uopće nisu bili potrebni”, rekao je Kerum.

Kazao je da su birači Puljka birali zato što su naivni te da je imao medijski prostor i dobar PR, ali da nije napravio ništa. “Jasno je da sam ja napravio velike stvari za Split. HDZ nikad ne bi napravio spomenik Tuđmanu, oni nisu imali snage za to, napravio ga je Kerum. Zašto HDZ i desne opcije nisu smjeli napraviti križ, koji je povijesni, na Marjanu? Napravio ga je Kerum”, kaže Kerum

Kerum Puljku zamjera i to što je rekao da je u godinu dana objavio 220 znanstvenih radova. “Pa što si radio u Gradu i Banovini, zanima te lova i uzimaš 500 eura po radu? Kad onda radi, kad spava?”,  zaključio je Željko Kerum.



 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI