KERUM OPLEO PO PULJKU: ‘Donedavni splitski gradonačelnik i njegova ekipa su ‘izvana gizda, a iznutra p***a’

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Uoči skorašnjih izvanrednih izbora za splitskog gradonačelnika, koji će se održati 26. lipnja, u nedjelju se organizirala debata kandidata u organizaciji N1.

Kandidati su predstavljali svoje ideje za Split u programu podijeljenog u tri cjeline: vizije i stavovi o izborima i koaliciji, potom najvažniji projekti za grad te konačno, odnos Splita s državom.

Na kraju rasprava bio je set s nekoliko da-ne pitanja.

Bivši splitski gradonačelnik, a sadašnji kandidat za novog gradonačelnika Željko Kerum imao je osebujan odgovor na pitanje “Treba li uvesti građanski odgoj u škole”.

“Ne znam o kojem se predmetu radi, ne znam što je to”, odgovorio je Kerum.



Za razliku od njega, Ivica Puljak iz Centra, Davor Matijević iz SDP-a i Tamara Visković iz MOŽEMO! odgovorili su sa “da”,

Mostov Josip Markotić je istaknuo kako to sada nije prioritet, a HDZ-ov Zoran Dogaš kako “svi kurikulumi moraju u proceduru te je sve na stolu”.

Kerum također nije propustio ni opsovati Puljku, rekavši kako su donedavni splitski gradonačelnik i njegova ekipa “izvana gizda, a iznutra p***a” te da mu se Visković sviđa jer ima stav od centra nadesno.

“Kad se Torcida osnivala, bio sam član. Neću se ulizivati. Desinec se dogodio zbog nakupljenog jala i nervoze, smatram da će se dogoditi još 100 ‘desinaca’, takav je mentalitet. I ja sam kao navijač bio priveden i zatvoren. Nepristojno je od Puljka da za sve krivi HDZ, nitko nije kriv za taj slučaj. Oni su stali, policija je krivo reagirala, ali to je ljudski. Daj bože da izađu čim prije iz pritvora, vruće je, tko će biti u pritvoru”, naglasio je Kerum.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI