Kerum u utrci za gradonačelnika: ‘Od 10 HDZ-ovaca više od pola njih tajno mi daje podršku’

Miranda Cikotic/PIXSELL

'Split treba biti metropola Mediterana, treba živjeti kroz cijelu godinu, poput Dubrovnika". zaključio je Kerum.

Bivši splitski gradonačelnik i novi kandidat za splitskog gradonačelnika Željko Kerum u HRT-ovom Studiju 4 najavio je deset velikih projekata u koje bi krenuo odmah, koji bi potaknuli zapošljavanje i rast potrošnje.

Nada se da će građani to prepoznati jer i u prvom je mandatu, kaže, napravio dobre stvari sada će još i više. “Svaki ima grešaka, ali velike greške nisam napravio”, kazao je, a povezao ih je s političkim neiskustvom i podmetanjima. “Smatram da jedini imam iskustvo realnog sektora što gradu treba, ostali su teoretičari, koji se financiraju uspješnim projektima. Sam radi ankete i od 10 HDZ-ovaca više od pola njih tajno mu daje podršku”, kaže Kerum. SDP je zbrda-zdola izabrao kandidata i mislim da sam u ovom trenutku ispred svih.

“Splitu je potrebno nečega onoliko koliko kaže struka”, rekao je komentirajući Pauletićevu ideju o izgradnji niza hotela na Zapadnoj obali, poput onih u Nici. “Tamo je po GUP-u i planirana izgradnja hotela pa to nije novost. Banovinu ne treba srušit nego od nje napraviti hotel s pet zvjezdica”, komentirao je. “Hotel Marjan jedna je od utakmica u životu koju nisam dobi”o, priznao je, tvrtka je u stečaju i bilo bi dobro da u priču uđe neka velika kompanija, priča se Adris iz Istre.

Naša proizvodnja je naš narod, naša pamet. Split ne živi samo od turizma, on i plasira proizvode – primjerice našu domaću hranu zdraviju od uvozne. Split treba biti metropola Mediterana, treba živjeti kroz cijelu godinu, poput Dubrovnika”. zaključio je Kerum.

Komentirajući izostanke sa sjednica Sabora u vrijeme mandata rekao je: Nisam osoba koja gubi vrijeme, u hodu rješavam probleme a u Saboru nisam mogao napraviti ništa s te dvije ruke.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI