Kladionice poludjele: Britanci se klade na razvod princa i Meghan

Najdugovječnija britanska kraljica, Elizabeta II. u ponedjeljak se obratila javnosti i rekla kako podržava odluku svoga unuka da sa suprugom Meghan Markle stvori život dalje od kraljevske obitelji.

Iako joj je prioritet bio zadržavanje kraljevske obitelji na okupu, ni ona kao ni britanske tradicionalne kladionice ne vjeruju u to.

Primjerice, na ulog od oko 1000 kuna, može se osvojiti čak četiri puta više ako se kladite da će se Meghan i Harry razvesti. Da kladionice više vjeruju u taj scenarij nego da će se par vratiti kraljici, govori i činjenica da se za taj ishod isplaćuje 15 puta veći dobitak.

Britanci su do sada vjerovali u njihovu ljubavi, ali se pojavila velika ljutnja prema vojvotkinji od Sussexa nakon što nije ispoštivala njihovu tradiciju. Bez obzira na to što par sada napravi, teško je vjerovati da će Meghan ikada više biti ljubimica naroda. No, ako realno sagledamo to je u potpunosti zasluženo jer ako je Kate Middleton u svakom trenutku mogla poštivati tešku i staru tradiciju što je mladu Markle činilo posebnom?

>



Kraljica je zažmirila na to da je razvedena te da ju je u seriji “Suits” cijeli svijet vidio polugolu, ali izgleda da se i kod nje javila ljutnja jer u niti jednom trenutku nije, u medijima, stala u obranu unukove odabranice.

Konzervativnoj i tradicionalnoj vladarici Ujedinjenog Kraljevstva je nepojmljivo da vojvotkinja ne pokazuje zahvalnost britanskom narodu što su joj omogućili tako lagodan život.

Meghan je u brak ušla sa 6,5 milijuna dolara koje je zaradila snimanjem serije, ali njezin život je u proteklih nekoliko godina koštao puno više.

Iako je vladarica rekla kako je sastanak prošao sasvim u redu i da su dogovorili sve što su trebali, nekako u to nije uvjerila Britance ni kladionice.

Ostaje nam sačekati da vidimo je li ljubav Meghan Markle i princa Harry zaista toliko jaka da preživi i ovu krizu.

Podsjećamo, javnost je u centar pažnje stavila Kate Middleton za koju kažu da je skriveni dragulj koji je pao u sjenu “američke princeze”, a OVDJE možete pročitati reakcije princa Williama i kraljice nakon kriznog sastanka.

Autor: Hana Krnić

Facebook Comments

Loading...
DIJELI