KLIČKO ODGOVORIO ZELENSKOM: ‘Vodi se neka vrsta političke igre, a to nije lijepo. Moramo biti jedinstveni i raditi zajedno’

Screenshot: YouTube

Nakon što je ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij kritizirao gradonačelnika Kijeva Vitalija Klička da nije učinjeno dovoljno kako bi se olakšalo stanovništvu suočenom s nestašicom struje i grijanja, stigao je odgovor od Klička.

Rekao je da nema smisla raspravljati o tome.

“Uspostavljeno je 430 ‘grijanih centara’ koji pomažu stanovništvu da se nosi s posljedicama ruskih napada na elektrane”, istaknuo je Kličko.

Dodao je kako se planira otvaranje još stotinu takvih centara u slučaju ekstremnih uvjeta.

“Ne želim se dati uvući u političke bitke, posebno ne u sadašnjoj situaciji. To je besmisleno. Moram raditi u gradu”, napisao je Kličko na Telegramu.



Kličko je rekao da su se predsjednikovi savjetnici upustili u “manipulaciju”, a “to nije lijepo”.

“Ni za Ukrajince ni za naše strane partnere. Danas, kada moramo biti jedinstveni i raditi zajedno, vodi se neka vrsta političke igre”, naglasio je.

Podsjetimo, Rusija je masovnim napadima uništavala ukrajinska energetska postrojenja pošto je doživjela niz poraza na bojnom polju i povukla se iz južnog grada Hersona, jedinog većeg grada koji je osvojila od početka invazije.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI