KLIŠKI MONSTRUM OPET U ZATVORU! Prijetio bivšoj partnerici: ‘Kad bi barem znala tko ona uistinu je, smrti se ne bojim a zatvor volim’

Foto: Facebook

Marijo Usanović 33-godišnji bivši pripadnik HRM-a i široj je javnosti poznat nakon nemilog događaja kad je u prosincu prošle godine uhićen zbog pokušaja teškog ubojstva svoje šestomjesečne kćerkice na Klisu.

U utorak je, naime, nešto više od mjesec dana otkako je izišao iz zatvora, ponovno uhićen i pritvoren zbog prijetnji smrću svojoj bivšoj izvanbračnoj supruzi, piše Slobodna Dalmacija.

Županijsko državno odvjetništvo je podjsetimo protiv njega pokrenulo istragu zbog pokušaja teškog ubojstva pod optužbom da je toga dana, oko 16 sati, u kući u Klisu konzumirao veću količinu droga.

On je tada, nazivajući sebe Luciferom, svojoj izvanbračnoj supruzi i djetetovoj majci S.S. kazao: “Sotono, tko je ona (naveo je ime djeteta), ako se nećeš ti pobrinuti za nju, ja ću…” te je uzeo dijete i otišao u kupaonicu i zaključao se. Više je puta nemoćno dijete uronio u hladnu vodu, a tek nakon što je supruga lupala po vratima i dozivala ga, naposljetku je otvorio vrata i u rukama je držao bebu koja je već pomodrila.

“Mislim da ti je za Hitnu, ako je s Božje strane, preživjet će, ako je kao i ti, neće…” kazao  je svojoj zgroženoj partnerici. Nemoćno je dijete zbog svega došlo u stanje pothlađenosti i hipoksije te je otežano disalo i život mu je bio ugrožen, a spašeno je zahvaljujući liječničkoj intervenciji. Djetetova majka istrčala je iz kuće van, zaustavila vozača automobila, koji ih je prevezao do Hitne pomoću u Solinu. Usanović se potom dao u bijeg, uhićen je uz uporabu sile te večeri oko 22 sata, kad se vraćao kući.



Istraga je pak pokazala da se nije radilo o pokušaju teškog ubojstva, nego o nanošenju osobito teške tjelesne ozljede osobi posebno ranjivoj zbog svoje dobi, te je predmet “spušten” na Općinsko državno odvjetništvo koje ga je optužilo za to djelo, kao i za povredu djetetovih prava te za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama s obzirom da je u kući na Klisu pronađeno više vrećica s drogom MDMA i amfetamin te digitalna vaga. U zatvoru je bio do sredine srpnja kada mu je na Općinskom sudu u Splitu sudac Ante Unković izrekao nepravomoćnu presudu od ukupno dvije i pol godine zatvora a dobio je i zabranu približavanja na manje od 50 metara svojoj bivšoj supruzi te zabrane uspostavljanja bilo kakvog kontakta s njom.

No on se opet o to oglušio te je  31. srpnja na svom Instagram profilu, ispod fotografije na kojoj se nalaze on i njegova bivša partnerica, među ostalim napisao: “Da barem zna koliko je nesretna i zavarava se. Kad bi barem znala tko ona uistinu je… Uskoro Mario će Hrvatsku okrenut naopako će… Mrtve prebrojiti će… Ona svijesna nije da izgubiti Mario nema što više. Smrti se ne bojim, a zatvor volim…”

Stoga se Usanović koji javno priznaje da zatvor voli u isti vrlo brzo vratio.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI