KLISOVIĆ UPRAVO PONUDIO SURADNJU TOMAŠEVIĆU: ‘Moje iskustvo i njegov aktivizam…’! Objasnio što je Holy mislila pod ‘dotepenci’!

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Jučer je SDP i službeno potvrdio Joško Klisović bit će njihov kandidat za gradonačelnika Zagreba i tražit će povjerenje Zagrepčana da vodi grad od svibnja.

Prvi gradonačelnički potez bit će mu temeljni plan obnove grada, ali i cjelokupna rekonstrukcija Zagreba, koji će kaže konačno postati metropola, a ne kao sada najzapušteniji glavni grad Europske unije.

Jedna od njegovih poruka je također i to da bi on i Tomislav Tomašević mogli surađivati na izborima.

Na pitanje uzimaju li si njih dvoje međusobno glasove, Klisović odgovara:

“Platforma Možemo je i nastala jer je SDP radio loše. Onog trena kada je vodstvo s Peđom Grbinom odlučilo reformirati SDP, ja sam se odlučio pridružiti SDP-u. Gospodin Tomašević je napravio dosta na aktualiziranju problema u Zagrebu i smatram da njegov aktivizam s mojim iskustvom može biti dobra podloga za suradnju nakon izbora u Zagrebu”, rekao je Klisović.Kolega s RTL-a  ga je upitao pomaže li Bandiću pojava velikog broja kandidata, Klisović kaže da ne zna, ali da građani izbora imaju.

“Ne znam, ali građani će imati nekoliko kandidata s integritetom koje ovoga puta mogu odabrati”, rekao je između ostalog Klisović.

Napomenuo je kako planira “racionalizirati” radne procese u gradskoj upravi koja mnogima predstavlja simbol korupcije i nepotizma u Hrvatskoj.

“Mislim racionalizirati radne procese u Gradu i Holdingu i zatvoriti rupe koje kroz koje cure novaci i tu ćemo isto tražiti novac za obnovu. Ne može žičara biti 750 milijuna kuna dok se vani radi za tri puta jeftinije. Za to smo mogli imati i Jarunski most i žičaru. Netko je opako prevario građane”, kazao je Klisović.

Mirela Holy bit će jedna od ključnih osoba njegovog predizbornog tima, a neki dan je izjavila kako se u Zagrebu cijepi žagadija i dotepenci zbog čega su je mnogi napali.

“Mirela Holy iskoristila je krivu riječ koja ima pejorativno značenje, ali željela je reći kako mnogi koji ne žive uopće u Zagrebu, dolaze na cijepljenje preko reda u Zagreb”, zaključio je Joško Klisović, kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba na svibanjskim lokalnim izborima.

 

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI