Kolakušić prozvao ostale kandidate: ‘Pozivam kukavice da prestanu sramotiti Hrvatsku! Skrivaju se u mišjim rupama!’

Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Neovisni predsjednički kandidat Mislav Kolakušić kazao je kako želi debatu s ostalim predsjedničkim kandidatima.

“Proputovao sam Hrvatsku triput i smatram da se kandidati moraju sučeliti. Biti kukavica ne znači sramotiti samog sebe, već i birače, ali i cijeli hrvatski narod. To je sramota. Skrivati se u mišjim rupama, biti u kontroliranim uvjetima, čitati s papira kao Škoro, čitati s blesimetra kao Kolinda ili lupetati gluposti kao Milanović… Odazvat će se možda na debatu gdje su svi kandidati. Pozivam te kukavice da prestanu sramotiti Hrvatsku i da se odazovu na debatu sa mnom. Neka gospođa predsjednica kaže datum i idemo održati debatu”, kazao je Kolakušić gostujući u RTL Direktu.

Podsjetimo, N1 je za ove predsjedničke izbore odlučio dati priliku predsjedničkim kandidatima da, u različitim formatima, predstave sebe i programe u našem programu.

Sudjelovanje u našoj debati odmah je potvrdio Mislav Kolakušić.

Iz stožera aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović urednici TNT-a Nataši Božić odgovorili su da neće doći zbog obveza u kampanji zbog kojih im ne odgovara termin naše debate.



I dalje se čeka odgovor iz stožera Miroslava Škore.

Škoro, kao i Zoran Milanović, su dosad više puta govorili da ne bježe od sučeljavanja.

Iz stožera Zorana Milanovića javili su kako se “predsjednički kandidat Zoran Milanović već mjesecima javno i jasno zalaže za debatu predsjedničkih kandidata. Smatra da je debatu već trebalo održati, da je potrebna i važna, ali samo debata u kojoj će sudjelovati predsjednica države koja je kandidatkinja na izborima”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI