KOLINDA IZVUKLA ZADNJI ADUT! Sve je dogovoreno: ‘Mladi će preko interneta zarađivati 8 000 eura’

Screenshot Instagram

Skup koji je aktualna hrvatska predsjednica Kolinda Grabar – Kitarović održala u Osijeku, obilježen je njezinim govorom punim predizbornih obećanja.

Da je riječ o “posljednim trzajima” kojima se pokušavaju pridobiti neodlučni birači, svjedoči predsjedničina poruka odaslana mladim Hrvatima:

“Već imam dogovore s nekim državama, da nam Hrvati odu na obuku negdje drugdje i da se vrate u Hrvatsku, da rade preko interneta u nekoj drugoj državi, a u Hrvatskoj zarađuju osam tisuća eura. Zamislite što to znači za naše mlade”, srčano je izjavila predsjednička kandidatkinja Grabar-Kitarović u prepunoj dvorani.

Tom se prilikom osvrnula i na nogometaše:

“Netko iz navijača, iz Kohorte, viknuo je nešto meni, neću ponavljati što, i ja sam došla pred njih i rekla sam: ‘Evo me, tu sam. Recite mi sve svoje primjedbe, sve svoje kritike. Nemojmo se svađati, nemojmo se prepirati. Jer ja volim i Osijek i Zagreb i Zadar i Rijeku i Split i Grobnik. I Vukovar naš posebno! Ljudi! Ujedinimo se u ljubavi prema našoj domovini koju su nam dali Dalić i naši nogometaši prošle godine. Luka Modrić je k’o moj sin! Moj Lukica! Ali da znate koliko takvih Luka diljem Hrvatske živi! Koliko ja takvih Lukica svakodnevno susrećem i želim pomoći!” uzviknula je popraćena gromoglasnim pljeskom.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI