KOLINDA OSTALA ŠOKIRANA ŠKORINOM GESTOM! Ona njemu srednji prst, on joj ljubi ruke! Pratitelji mu poručuju: ‘Miro, oladi, popusti matere ti više!

Foto: Patrik Macek/PIXSELL, Privatni album

Bivši kandidat za predsjednika Republike Hrvatske i gradonačelnika Zagreba i bivši predsjednik Domovinskog pokreta i saborski zastupnik  Miroslav Škoro ovog je vikenda u sesvetskom hotelu Phoenix na svadbi sina saborskog zastupnika HDZ-a Ante Deura zapjevao nekoliko starih hitova i tako se vratio svom prvotnom poslu. Na svadbi je bila i bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, kojoj je Škoro u jednom trenutku poljubio ruku.

Iako fotografije to ne pokazuju, iz izvora bliskih bivšoj predsjednici  Dnevnik NOVE TV doznaje da je ostala neugodno zatečena tom Škorinom gestom, a odzdravila je, kako je rečeno, iz čiste  pristojnosti.

Miroslav Škoro je putem svojeg Facebooka reagirao na tvrdnje izvora bliskih bivšoj predsjednici

“Žao mi je što gospođa Grabar-Kitarović danas preko anonimnih izvora poručuje da je bila neugodno zatečena mojojom gestom jer nisam imao takav dojam na mjestu događaja. Kućni odgoj me naučio kako se pozdravlja damu, uz to i bivšu predsjednicu. To je čin pristojnosti. Ništa više ni manje od toga. Bez obzira na njezino naknadno negodovanje, opet bih to ponovio, napisao je Škoro.

“Kad svi mi koji sudjelujemo u politici konačno shvatimo da nismo neprijatelji nego politički protivnici i da je narodu dosta naših taština, možda konačno krenemo naprijed, zaključio je svoju objavu na Facebooku Škoro.



Objavom je pak uspio podijeliti pratitelje.

“Ali baš ljubit ruku..i to nakon što ti je pokazala srednjak onomad…Hmmm..”, komentirao je jedan od pratitelja koji se prisjetio kad se bivša predsjednica priključila brojnim ženama koje su negodovale oko izjave Miroslava Škore i Nine Raspudića koji su odlučili da mogu govoriti o pobačaju u slučaju žena koje su silovane. Tad je uz izjavu, objavila i fotografiju na kojoj je neistomišljenicima pokazala srednji prst.

“Izgrlila i izljubila pola Rusije 2018 a sad joj se ne sviđa rukoljub”, “Rekli bi stari Rimljani…”Nolite jacere Margaritas ante porcos”…tako isto je uzaludno objašnjavati onima iz “Bečke škole-odsjek Balkan”…što su pravila pristojnog ponašanja”, “Gesta vrijedna pažnje….usput primijetio sam da medu komentarima i puno seljaštva….”, glasili su komentari podrške, dok su ga drugi kudili.

“Daj Miro oladi nekima si sve lađe potopio, mnogi su previše očekivali od tebe. Popusti matereti više, “A ti joj se bacaš pod jaja..savijaš se kako vjetar piri…ti takav sigurno nisi bio izbor za predsjednika države..”, poručili su mu.

Podsjetimo, tijekom predsjedničke kampanje 2019. Grabar-Kitarović bila je česta meta Škorinih žestokih napada. Odnosi se nisu smirili ni poslije, kada mu je javno pokazala srednji prst kao odgovor na njegov stav o silovanju i pobačaju, piše Dnevnik.hr.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI