Komadina stao u obranu Bernardića: ‘Da su tako izdavali drugove ’41. i ’91., ne bismo mi danas slavili ni Dan antifašističke borbe, niti Dan državnosti’

screenshot

„Mogu biti kritičan prema Bernardiću, ima gafova i grešaka, da, ali citirajte mi njegov glavni gaf – je li to onaj kupus?“, zapitao je Komadina

Potpredsjednik SDP-a i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina, koji, između ostalog, slovi i za Bernardićeva mentora održao je danas konferenciju za medije na kojoj je stao u obranu stranačkog šefa.

Dijelim zabrinutost događanjima u strancima i reći ću da za sve postoji način“, kazao je Komadina na konferenciji za medije u Rijeci, prenosi N1.

Prije svega treba biti red i rad u skladu sa Statuom SDP-om i pozivam sve pisce, poštare i potpisnike da ne čine drugima ono što ne bi htjeli da čine njima, neka se pitaju koliko doprinose SDP-u“, poručio je kolegama.

Kako to da oni koji nisu dobili povjerenje svojih kolega, sada su zabrinutiji od onih koji su dobili to povjerenje“, zapitao se Komadina.

Svatko ima pravo na svoj stav, normalno bi bilo da to bude na organima stranke što je pristojno. Neodgovorno je u javnom prostoru cipelariti se međusobno, poručio je.



Mogu biti kritičan prema Bernardiću, ima gafova i grešaka, da, ali citirajte mi njegov glavni gaf – je li to onaj kupus?“, zapitao je Komadina.

On želi biti sa svima dobar, a teško je biti sa svima dobra, treba strpljenja, mudrosti, a za to treba vrijeme“, istaknuo je.

Da su tako izdavali drugove ’41. i ’91., ne bismo mi danas slavili ni Dan antifašističke borbe, niti Dan državnosti“, poručio je Komadina.

Stranku vidim bolju nego danas, a preksutra još bolju, no to neće biti kroz jedan dan, kazao je i dodao da se i roba s greškom danas dobro prodaje na tržištu.

Pišem pismo, tinta mi se proli, komentirao je pismo Komadina, kazavši da ne zna tko je pisao pismo, ni tko ga nosa po Hrvatskoj te da je bilo vani i prije nego se tinta osušila.

Ljudi imaju pravo na živopisno iznošenje svojih stavova, no bilo bi bolje da ih iznose na stranačkim tijelima … možda i Bernardić napiše pismo, da nije tragično – bilo bi komično“, zaključio je Komadina.

Podsjetimo, nezadovoljstvo u SDP-u buja već mjesecima, a ovih je dana aktualna informacija da 50-tak istaknutih SDP-ovaca za par dana kani javno zatražiti od Davora Bernardića da odstupi s mjesta predsjednika stranke.

Komadina je u toj priči važan i kao čovjek kojeg većina, podsjeća Novi list, u obje struje, vidi kao prirodnog vršitelja dužnosti predsjednika u slučaju da Bernardić odstupi ili da se Predsjedništvo raspusti, koji bi tada stranku vodio do novih izbora.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI