Kome bi najbolje pristajala uloga četnika u ‘Generalu’? Pogledajte što ste predložili

Dino Stanin/PIXSELL

Neki su poželjeli vidjeti i novinare naše redakcije u toj ulozi. Obratite se Indexu tamo ćete ih naći

U ponedjeljak je na Velebitu počelo snimanje filma “General”, koji prikazuje život Ante Gotovine od rođenja do oslobađajuće presude.

I dok je Goran Višnjić koji glumi generala Gotovinu izjavio da je  ovo  za njega “definitivno najbitnija utakmica”, bilo je i onih koji nisu bili najsretniji dodjeljenim ulogama.

Produkcija filma imala je problema s pronalaskom statista koji u filmu glume četnike što je  u sinoćnjem intervjuu za Novu TV potvrdio je i sam redatelj filma Antun Vrdoljak.

Redatelj je objasnio i kako je problem riješen:

“Oni dolaze na zadatak. Uostalom, otkako su Feničani izmislili novce to se i tako rješava. Ide nekako, ali nije im drago staviti šubaru na glavu”, izjavio je Vrdoljak.



Pitali smo i vas “Kome bi najbolje pristajala uloga četnika u ‘Generalu’?”. U rekordnom roku dobili smo pregršt ideja.

Pa je tako jedan od vas ni manje ni više predložio “omiljnog” nam Radu Šerbedžiju. Neki smatraju kako bi Stanimirović bio idealan kandidat, jer “Pupi nema bradu”. Neki su predložili i kandidatkinju za gradonačelnicu Zagreba Anku Mrak Taritaš, neki sve članove SDP-a.

Jedan od komentatora napisao je: Pupovac i Stanimirović, ne trebaju nam amateri”.

Još jedan komentar glasio je: Mesića, Pupovca, i sve političare, tajkune, lažne branitelje i ostale koji su nas lagali i krali zadnjih 25 godina i napravili više zla ovom narodu od 4 godine rata s četnicima”.

Na red je došao i Rene Bitorajac.

Predložili ste i ekipu Dnevno.hr-a.

Ipak najviše vas predložilo je Milorada Pupovca.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI