KOMENTAR BRANITELJA: Strašno je da nam danas ‘ratni zečevi’ poput Miloševića sole pamet!

Tomislav Miletic/PIXSELL

Tko je taj da nam sudi?

Dosta je bilo! Oni pljuju, a mi šutimo! Naime, na sjednici Programskog vijeća HRT-a (utorak, 28. veljače 2017.), za riječ se javio i „pionir Milorada Pupovca“ – Saša Milošević, koji se ponaša baš onako kako je govorio i drug Tito: Gdje ja stadoh, vi produžite!

>>> Žestoko na sjednici Programskog vijeća HRT-a! Pupovčev zamjenik udarao po Dujmoviću zbog gostiju u emisiji

Ovog puta, pišu mediji, obrušio se među ostalim i na emisiju „Iza zavjese“, koju uređuje i vodi častan i ugledan novinar Tihomir Dujmović. Smeta mu kakve ovaj dovodi goste – sve Hrvat do Hrvata! Time je, po njemu, na HRT-u dosegnuto dno! Poglavito je bio nezadovoljan gostovanjima: Željke Markić, Romana Leljaka, pa i predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. To je bilo „prestrašno i neprofesionalno“, dok je za Leljaka izjavio da je kriminalac i problematična ličnost koja samo dezinformira javnost, itd. i tako redom.

Kad su u pitanju TV-intervjui, „kinder“ Saša misli da se svi trebaju ugledati u Mislava Bagu. To je strašno! Baš kao i to da ovakvi tipovi, koji su nekada i radili na HRT-u, a koji su u vrijeme Domovinskoga rata navodno pobjegli kao zečevi, sada nam sole pamet. Nu, nisu oni krivi. Krivi su i oni koji su u Hrvatskom saboru digli ruke da budu tu gdje jesu.

Čudno da „pionira“ ne smeta što svako malo na Hrvatskoj radio-televiziji (HRT) gledamo i slušamo njegovog vođu – Milorada Pupovca. Zovu ga kad treba i ne treba. A kad progovori nikada dva i dva nisu četiri. Melje pa ga melje. To „kinder“ Sašu ne smeta. On bi dovodio goste isključivo takve koji „ne znaju“ ništa o agresiji na Republiku Hrvatsku, a još manje o onome što se događalo pod Titovim vodstvom nakon 1945!



Tko je taj da nam sudi?

Zanimljivo da raznih miloševića i pupovca nema puno, ali su iznimno dobro raspoređeni, pa se stječe dojam da ponekad vire „iz paštete“. Oni znaju kada i gdje treba napasti. Da mu je kojim slučajem predsjedavajući Programskog vijeća HRT-a oduzeo riječ, kao dopredsjednik Sabora Željko Reiner zastupniku Pernaru, vjerojatno bi izbila „seljačka buna“.

Pupovci, koji su pripremili i ovaj igrokaz, vikali bi sve do Bruxellesa : Zamislite, nisu mu dali da kritizira (čitaj:pljuje) samo i isključivo zato što je Srbin!

A kad „cijela Hrvatska“ ukazuje na fašistički tjednik Novosti, koji izlazi u nakladi udruge Srpskog narodnog vijeća i to usred Zagreba i koji još k tome Hrvati i financiraju (da ti pamet stane!) razni pupovci se odmah javno bune i brane da ih „Hrvati napadaju“, iako oni (kao bebe) „samo pišu o problemima srbijanske manjine!“

Pupovac predstavlja tek mali dio Srba u Hrvatskoj, a ponaša se kao da je – predsjednik Republike Srbije i Republike Srpske. Dosta nam je dovođenja takvih gostiju u sve moguće emisije na HRT-u (srećom još ga nismo vidjeli i u nekoj tv-emisiji o vremenskoj prognozi, ali nije isključeno da će jednog dana i tamo uskrsnuti.).

A „kinder Saši“ bi bilo najbolje da šuti. Kako ga nije sram pljuvati i bljuvati po onom što vrijedi u Hrvatskoj. Uostalom, i njega moramo pitati:

Gdje si bio kad su majke u Beogradu sa cvijećem „slale“ svoju djecu i najbliže u tenkovima na Vukovar?

Facebook Comments

Loading...
DIJELI