‘KOMESARKA’ AHMETOVIĆ ŽESTOKO OPLELA PO HDZ-u: Ovo im još nije izgovorila! ‘Kukavice ste i stranka opasnih namjera, bijedni ste demokršćani…’

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Hrvatska demokratska zajednica na svom profilu na Facebooku prenijela je riječi posebnog izaslanika američke Vlade Gabriela Escobara koji je kazao da je Hrvatska pouzdan partner SAD-a te da je izgradnja LNG terminala prije rata u Ukrajini primjer pametne energetske politike.

Osvrnuli su se također i na SDP-ovu političku tajnicu i  načelnicu Omišlja Mirelu Ahmetović koja ih često proziva.

“Zanimljivo, komesarka Ahmetović – koja je htjela da Hrvatska ostane ovisna o ruskom plinu – već neko vrijeme ne prijeti da će se ‘bacati pod bagere’”, stoji u objavi HDZ-a.

Stigao je odgovor Ahmetović na Facebooku.



Ahmetović im je odgovorila na Facebooku.

“Bila bih ispred bagera da vi, HDZ-ovi bijednici i lažni demokršćani, niste bagere dovukli morskim putem i to ranom zorom – poput razbojnika koji imaju nečistu savjest. To ste napravili na blagdan Cvjetnice – kao vjerodostojni zagovaratelji neradne nedjelje.

Ja sam se tada borila za zakone RH koji vama ionako ništa ne predstavljaju s obzirom na gigantsku krađu kojom ste opustošili Hrvatsku gore od svih okupatora zajedno.

Jeste rekli Escobaru da ste stranka koja je uzimala pozajmice od PPD-a, tvrtke koja ima ekskluzivan ugovor s Gazpromom za ruski plin, postajući tako stranački eksponent ruske politike u JI Europi?

Jeste li mu rekli da je HEP, kojim ravna vaš stranački kadar, istoj toj tvrtki avansno platio ruski plin, protivno ugovoru i nakon netransparentnog natječaja (na to moje zastupničko pitanje još uvijek niste odgovorili)? Vjerojatno niste jer ste kukavička stranka opasnih namjera i kriminalnog djelovanja.

Vjerujem da ste već čestitali vašem partneru Orbanu kojem ste izdajnički predali kompletnu hrvatsku energetiku i kojem hrvatski plutajući LNG plaćen hrvatskim novcem služi kao skladište plina.

Doći će vrijeme kada će građani svjedočiti razmjerima vašeg kvislinškog djelovanja. Samo polako.

Vaša komesarka”, napisala je Ahmetović.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI