KONAČNO SE OGLASILA I POLICIJA: Objavili detalje stravičnog zločina u zagrebačkim Mlinovima!

Foto: Marko Prpic/Pixsell

O strašnom zločinu koji se noćas dogodio u Mlinovima u kojem je otac ubio, točnije zadavio svoje troje malodobne djece, pa potom pokušao ubiti i sebe oglasila se i policija priopćenjem.

“Danas, 25. rujna oko 2 sata u Centru, u Mlinovima, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu zaprimljenih od građana zbog objava na društvenim mrežama, u stanu je pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja. Na mjestu događaja pronađeno je i troje djece bez znakova života. Dolaskom hitne medicinske pomoći potvrđena je nasilna smrt djece dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gdje je zadržan na liječenju. Očevid je proveden uz rukovođenje zamjenice Županijskog državnog odvjetnika, a kriminalističko istraživanje je u tijeku”.

Podsjetimo 56-godišnji austrijski državljanin s prebivalištem u Zagrebu ugušio je svoje troje malodobne djece, blizance djevojčicu i dječaka i četverogodišnjeg sina.

Magistar poslovne komunikacije radio je na vodećim pozicijama u tvrtki Robert Bosch AG, Alcatel AG i drugima.

Prije brutalnog zločina na društvenim mrežama objavio je pismo u kojem je naveo da ga je ostavila djevojka jer je njegova bivša žena bila loša prema njoj te da je ostao bez novca. Spominje i svoje prijatelje i braću iz masonske lože.



 

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI