KOREJKA UBILA DVOJE VLASTITE DJECE TE NJIHOVE OSTATKE GODINAMA DRŽALA U KOFERIMA: Obitelj iz Novog Zelanda neugodno iznenađena sadržajem prtljage kupljene na internetskoj aukciji

Foto: Pixabay/Ilustracija

U Južnoj Koreji uhićena je 42-godišnjakinja zbog optužbi za ubojstvo dvoje djece čija su tijela u kolovozu pronađena u koferima kupljenima na aukciji na Novom Zelandu, objavio je The Guardian.

The Guardian piše da su ostaci dvoje male djece, koji su bili u dobi od oko pet i 10 godina, bili nekoliko godina skriveni u koferima prije nego što je obitelj iz Aucklanda kupila prtljagu na internetskoj aukciji.

Obitelj je tek kasnije pregledala kupljene stvari, a kada su vidjeli što je u koferima kontaktirali su policiju, prenosi The Guardian.

Policija je krajem kolovoza rekla da su “identificirali ženu za koju se vjeruje da je član obitelji djece čiji su ostaci pronađeni u koferu, a riječ je o Novozelanđanki rođenoj u Južnoj Koreji, koja je u tu državu stigla 2018. godine”.

Novozelandska policija zatražila je nalog za uhićenje žene iz Južne Koreje te njezino izručenje u Novi Zeland.



Južnokorejske vlasti priopćile su da je “žena uhićena u stanu u gradu Ulsanu”.

Sud u Seulu će u roku od dva mjeseca odlučiti hoće li 42-godišnjakinju izručiti Novom Zelandu, a vlasti Novog Zelanda zatražile su da žena ostane u južnokorejskom pritvoru do završetka procesa izručenja, piše The Guardian.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI