KORONA NIJE ZAOBIŠLA NI NJIH: Popularni lanac po prvi put zatvara vrata jednog restorana u Hrvatskoj

Prvi put otkako je prije 25 godina u veljači 1996. godine otvoren prvi McDonaldsov restoran u Hrvatskoj (onaj u Jurišićevoj ulici u Zagrebu) jedan njihov restoran sad zatvara vrata.

Naime, riječ je o restoranu u centru Pule u Laginjinoj ulici čijem zatvaranju je, prema riječima direktora McDonald’sa Pavela Pavličeka, kumovala pandemija koja je bila pogubna za restorane koji se nalaze unutar zgrada kao što je slučaj s ovim u Laginjinoj.

“Nažalost, jednostavno se nije moglo preživjeti te je restoran u Laginjinoj prvi restoran McDonald’sa koji ćemo u četvrt stoljeća poslovanja u Hrvatskoj morati zatvoriti”, rekao je Pavliček.


No, unatoč svemu, McDonald’s ne prestaje s radom u Hrvatskoj. Naprotiv, popularni lanac brze hrane u sljedeće dvije godine planira znatnu ekspanziju, a cilj im je otvoriti šest do devet novih restorana brze prehrane.

Uskoro otvaraju restoran u Koprivnici, a planiraju i još jedan restoran u Splitu. Nedavno su otvorili restorane u Bjelovaru i Rovinju koji rade iznad svih očekivanja.Facebook Comments

Loading...
DIJELI