KOSOR BOCNULA PLENKOVIĆA I BEROŠA: ‘Dobro jutro iz narančastog Zagreba. Vele da je narančasto ok’

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Premijer Andrej Plenković izjavio je u četvrtak da brojevi oboljelih donekle rastu, ali da to “još nije pretjerano zabrinjavajuće”.

“Logično, puno više ljudi je u Hrvatskoj i moramo dati svoj doprinos da primorske županije i Zagreb ostanu što dulje u narančastom”, rekao je Plenković i dodao: “Narančasto je OK i bilo bi dobro da tako i ostane”.

Istaknuo je da je to moguće ako se svi cijepe.

“Poruka broj jedan svima koji se nisu cijepili – cijepite se, molim vas”, rekao je premijer.

Bivša premijerka Jadranka Kosor, inače poznata kao britka komentatorica dnevnih političkih zbivanja, na svom Twitter profilu osvrnula se na jučerašnju premijerovu poruku.



“Dobro jutro iz narančastog Zagreba. Vele da je narančasto ok. E, da. I sjećanja na rukoljube prošlog ljeta, jel’ tako grintavci?”, napisala je Kosor.

Ovim putem podsjetila je na događaje prošlog ljeta, kada su političari pozivali na socijalnu distancu koje se ni sami nisu pridržavali, a ‘rukoljub’ bi mogao biti ministar zdravstva Vili Beroš, čija je fotografija s ljetovanja izazvala brojne polemike u javnosti.

Naime, ne njoj je on pozirao u društvu prijatelja, a nepoznatoj ženskoj osobi ministar je ljubio ruke. Ministar Beroš je tvrdio da je riječ o njegovim bliskim prijateljima.

Instagram
Facebook Comments

Loading...
DIJELI