KOSOR DIVLJAČKI VRIJEĐAJU IZ SRBIJE JER SE SAŽALILA NAD DJECOM IZ KABULA: ‘Vraćaju mi sjećanja na vukovarsku, djecu Dalja i Srebrenice’

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Bivša premijerka Jadranka Kosor je na svom Twitter profilu u ponedjeljak napisala objavu o događanjima u Afganistanu i scenama kojima je svjedočio cijeli svijet nakon što je u nedjelju i glavni grad Kabul pao u ruke talibana.

“Bezbroj te lijepe djece koja izbezumljena trče tražeći izlaz iz Kabula, vraćaju mi sjećanja na vukovarsku, djecu Dalja i Srebrenice. Neizvjesna još jedna noć u kojoj možemo samo tugovati”, napisala je Kosor i izazvala lavinu komentara.Mnogi od njih se govorom mržnje obraćaju bivšoj premijerki.

“A djece Krajine se ne sjećate jel’?”, “Emocije proradile, ustaška je tuga velika”, samo su neki od komentara među kojima ne manjka gadnih psovki i još žešćih uvreda koji većinom, kako se može zaključiti, dolaze od korisnika Twittera iz Srbije, što je napisala i sama Kosor.

Screenshot/Twitter

“Na tvit o afganistanskoj djeci, salve uvreda iz Srbije. Odvratno”, napisala je u drugom tvitu, dodavši da su komentari nasilni: “Onako četnički nasilni”.

Kosor od tada objavljuje da uvrede ne prestaju, ali da ih ona i blokira.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI