KOSOR IZVRIJEĐAO DA JE STARA USTAŠKA K*****! Brutalno mu je spustila: ‘A viđe ovog. I uslikao se!’

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Bivša premijerka Jadranka Kosor ovog se tjedna naišla na udaru komentatora, mahom onih iz Srbije, nakon što je djecu iz Afganistana u ponedjeljak usporedila s malim Vukovarcima ’91.

“Bezbroj te lijepe djece koja izbezumljena trče tražeći izlaz iz Kabula, vraćaju mi sjećanja na vukovarsku, djecu Dalja i Srebrenice. Neizvjesna još jedna noć u kojoj možemo samo tugovati”, glasila je njezina objava koju je komentiralo više od 500 korisnika Twittera.

S obzirom na to da ova društvena mreža kod nas baš i nije popularna, ova količina komentara prilično govori o reakciji na dvije Kosoričine rečenice.

Međutim, Kosor je pokazala da nije slučajno bila premijerka, zna se ona i te kako boriti s takvima. Neke od onih najgnjusnijih komentara osobno je izdvojila i izvrgla ih javnoj sramoti.

“Gradite naciju na prosutim dječjim utrobama, usta te mrtva j***. Niste svjesni šta vas čeka”, bila je prva poruka koju je Kosor posebno izdvojila.



“Blokiram, blokiram pa izdvojim ponešto. Koliko mržnje i prijetnji iz Srbije. Šteta. Žalim te ljude, zaista“, odgovorila je ovom internetskom ratniku.

Izvjesnog Slavišu još je bolje podbola. On ju je nazvao “k*** starom ustaškom.

“A viđe ovog. I uslikao se!””, poručila mu je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI