KOSORICI ZASMETALO ŠTO NIJE POZVANA: Jedna stvar joj posebno upala u oko, a spomenula i izbornika Dalića!

Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Nakon susreta s predsjednikom Zoranom Milanovićem i potpisivanja Sporazuma o strateškoj suradnji Hrvatske i Francuske te Ugovora o nabavci Rafala s premijerom Andrejem Plenkovićem, francuskog predsjednika Emmanuela Macrona otišao je na radni ručak u hotelu Esplanade.

Domaćin ručka je premijer Plenković, a na njemu sudjeluju i osobe iz javnog, gospodarskog, kulturnog, znanstvenog i sportskog života koje povezuju Hrvatsku i Francusku, poput Miroslava Ćire Blaževića, Tereze Kesovije, Zlatka Dalića i drugih.

Koliko se moglo primijetiti iz popisa gostiju a što su primjetili i korisinici Twittera da na ručak nije pozvana bivša premijerka Jadranka Kosor, koja je s bivšim francuskim premijerom Francoisom Fillonom u svom mandatu premijerke potpisala Strateški sporazum, Deklaraciju i Akcijski plan o suradnji.

“Koliko vidim, Jadranka Kosor nije na svečanom ručku iako je s Francoisom Fillonom, tada premijerom, potpisala prvi strateški sporazum RH i FRA”, napisala je novinarka Ivana Dragičević, a ubrzo joj je odgovorila i sama bivša premijerka.

“Točno. Premijer Fillon bio je prvi francuski premijer koji je došao u RH. Potpisali smo Strateški sporazum, Deklaraciju i Akcijski plan o suradnji. No, dobro. Na ručak je pozvan Z. Dalić koji je izgubio od Francuske 2018. u Moskvi”, odgovorila je Kosor.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI