Kotromanović i Milanović osvojili Triglav pa poručili: ‘Laste se vraćaju’

facebook

Poruka posebno intrigantna zbog sve učestalijih špekulacija da se bivši premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović vraća u politiku

Bivši ministar obrane Ante Kotromanović i njegov bivši šef Zoran Milanović zajedno su ovojili Triglav, najviši vrh Slovenije.

Kotromanović se o pothvatu pohvalio na svom Facebook profilu i uz fotografiju napisao:„Teže od očekivanog i ljepše od očekivanog… radna terapija, znoj štedi krv, OLUJA 1995.“

Uz to dodao je i video uz poruku: „Laste se vraćaju“.

Poruka posebno intrigantna zbog sve učestalijih špekulacija da se bivši premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović vraća u politiku, a prema nekim medijskim informacijama Milanović bi se mogao kandidirati za idućeg predsjednika RH na izborima 2019./2020. godine.

Ovo nije prva zajednička avantura Kotromanovića i Milanovića, u svibnju su se popeli na Dinaru, na njezin najveći vrh Troglav, kada je Kotromanović između ostalog napisao: „Vratit će se laste sa tisuću momaka“.



Kotromanovićeva objava ima mnogo komentara, pogotovo onih šaljivih.

„Da te Vaso vidi, umro bi od ljubomore“, jedan je od njih, na što je Kotromanović odgovorio kako mu je on i preporučio ‘radnu terapiju’, te da ga je on samo poslušao.

„Sutra će i Bero“, nadovezao se SDP-ovac i zamjenik bivšeg ministra financija Borisa Lalovca, Igor Rađenović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI