Kotromanović: „Napravit ću sve da Milanovića vratim u politiku“

Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Dotaknuo se i svog povratka u politiku

Bivši ministar Ante Kontromanović u N1 studiju uživo komentirao je, između ostaloga, inicijativu Tromblona, ali i bivšeg premijera Zorana Milanovića.

Odgovorio je i na pitanje vezano uz inicijativu Tromblona vezanu za Savudrijsku valu.

To mi je neprihvatljivo i bezveze. Institucije trebaju raditi svoj posao. Znamo da je arbitraža kompromitirana i znamo tko ju je kompromitirao. Smatram da je arbitraža u 90 posto zadovoljila hrvatske apetite i dobar je temelj za pregovore. Smatram da ni Slovenija ni Hrvatska neće imati izbora i da će na kraju morati prihvatiti ovakvu odluku”, smatra Kotromanović.

Odgovorio je i kako gleda na mogućnost da se Milanović kandidira za predsjednika Republike.

Dobro je za njega da se danas nalazi u realnom sektoru. On je hrabar čovjek i karakter i fali hrvatskoj politici. Napravit ću sve da ga pokušam vratiti u nju. Danas nam je politika anemična i kratkovidna. Ja ga nisam doživio kao egocentrika”, kaže Kotromanović.



Dotaknuo se i svog povratka u politiku.

Želim se zaokružiti kao kompletna osoba na svim poljima. SDP je trenutno u lutanju, traženju. Predsjedniku trebamo dati šansu. Team building nije loš, ljudi se zbliže, otvoreniji su. U vojsci se to puno radi. Važno je napraviti planove”, rekao je Kotromanović, te je dodao kako na team building nije pozvan.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI