KOVAČEVIĆEVA ISTRAGA IDE NA MILANOVIĆA? Treba li se i on zabrinuti? HDZ-om kruži gadna teorija: Jednom rečenicom se razotkrivaju!

Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nakon što je ovih dana ponovno priveden  šef Janafa Dragan Kovačević javnim prostorom počele su se širiti glasine o potencijalnom prišrenju istrage pa se tako u medijskom prostoru počelo spominjati bivšeg šefa HNS-a Ivana Vrdoljaka od čije je tvrtke kupljen stan za Kovačevića na splitskom  Žnjanu.

No, osim Vrdoljaka u problemima bi se navodno zbog bliskosti s Kovačevićem mogao pronaći i predsjednik Zoran Milanović.

U HDZ-ovim redovima intenzivno se polemizira o Milanovićevim vezama sa bivšim šefom Janafa, a dio članstva vladajuće stranke pita se hoće li ova istraga na neki način dotaknuti i Milanovića koji je bio čest gost Kovačevićeva kontroverznog kluba smještenog u zagrebačkoj Slovenskoj ulici. Kao što je poznato, Milanović je ondje zalazio s prijateljima u vrijeme lockdowna, ali se s Kovačevićem družio i prije nego što je istaknuo kandidaturu na predsjedničkim izborima iz koje je na kraju izašao kao pobjednik.

Zbog Janafa se Milanoviću tresu ruke

Štoviše, postoje nagađanja kako se baš u tom Kovačevićevom prostoru rodila ideja oko Milanovićeve kandidature na izborima za Pantovčak, a za što mu je kampanju vodio komunikacijski stručnjak Boris Malešević, koji svoje usluge aktualnom predsjedniku nije naplatio, a koji je također zalazio u Kovačevićeve prostore, gdje je često viđan i Milanovićev prijatelj, bivši ministar obrane Ante Kotromanović.Kada se prvi puta u medijima pojavio napis o Milanovićevim gostovanjima u kontroverznom Klubu saborske zastupnice Dalija Orešković i Marijana Puljak ondje su postavile ploču s napisom Ured predsjednika. Neovisno o tome koje su njihove stvarne namjere bile, Milanović je tu ploču okrenuo u svoju korist ulazeći u sukobe s nizom aktera domaće društveno političke scene, a ti konflikti u drugi su plan bacili njegove posjete klubu, u kojega su zalazili i neki HDZ-ovi ministri pa javnost zapravo nikada nije saznala što je predsjednik uistinu tamo radio osim što je jeo ostatke hrane kako je sam priznao.

“Čim se u javnosti spomene Janaf, Zoranu Milanoviću počnu se tresti ruke. Problijedi. Lice mu se zgrči. Krene rafalno pucati po svima”, stoji u posljednjem HDZ-ovom priopćenju i objavu na ovu temu kojom su opet udarili na predsjednika, a u HDZ-u naglašavaju kako je ovo neizravna porukla vrha stranke predsjedniku da smiri strasti u napadima na Plenkovića kako se ne bi opet otvarala tema Kluba, Janafa i Kovačevića.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI