KRAJ POTRAGE ZA RIJEČKIM ODVJETNIKOM: Pronađen mrtav na makadamskom ugibalištu kod Plomina

Facebook

Za odvjetnikom su tragali istarski policajci, labinski vatrogasci i pripadnici HGSS-a Rijeke i Istre, a pored njih dvadesetak angažirana su i dva psa

Riječki odvjetnik Sergej Škorić (42), koji je nestao u četvrtak ujutro na riječkom području, pronađen je u petak poslijepodne mrtav na području Labinštine, oko Plomina. Potvrdila je to za Novi list PU istarska.

Policija na mjestu pronalaska provodi očevida i razjašnjava uzrok smrti.

Nestanak odvjetnika prijavljen je Policijskoj upravi primorsko-goranskoj, a njegova se supruga, Živana Knežević, za pomoć obratila i na Facebooku.

Navela je da je posljednja policiji poznata lokacija Porozine te da mu je tamo lociran signal mobitela, a upravljao je vozilom marke Peugeot 307, tamnoplave boje, piše Novi list.

Za odvjetnikom su tragali istarski policajci, labinski vatrogasci i pripadnici HGSS-a Rijeke i Istre, a pored njih dvadesetak angažirana su i dva psa.



Potraga je završena oko 15 sati kada je nestali muškarac pronađen mrtav, a njegov je automobil pronađen na makadamskom ugibalištu Načinovići na cesti Opatija – Labin. U automobilu je pronađena njegova jakna, aktovka i ključ automobila.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI