KRASNA BOŽIĆNA VIJEST IZ SAD-a: Malena Kiara počela primati terapiju! S lijepim vijestima javio se otac Valentino

Foto: Matija Habljak/Pixsell

“Sretan i blagoslovljen Božić od nas, želimo vam da vam ovaj Božić ispuni sve vaše želje i nadanja, a nama da se ispuni samo jedna želja”, započeo je svoju objavu na Facebooku Valentino Goršić, otac djevojčice Kiare.

Naime, Šibenčanka Kiara Goršić boluje od zloćudnog tumora na mozgu te su se prikupljala sredstva da može otići na liječenje u San Francisco.

U humanitarnoj akciji prikupljeno je oko 18 milijuna kuna, a Kiara je  prva je pacijentica izvan SAD-a koja će primiti eksperimentalni lijek ONC201.

“Vaša, naša Kiara je krenula sa terapijom i zasad je sve dobro prihvatila, nalazi su i dalje uredni, začudo, ali u San Franciscu niti igla nije problem”, napisao je još otac malene Kiare, piše Dnevnik.hr.

Kiara je u svakom slučaju cijelu Hrvatsku ponovno ujedinila koja je  pomogla obitelji da njihova kćer dobije novu priliku za život!



Malena Kiara je do svibnja bila potpuno zdrava i bezbrižna djevojčica kojoj je jedina briga bila kakvu će školsku torbu kupiti za prvi razred te kakvu će haljinicu nositi na prvi dan škole. Umjesto toga, Kiara se od ljeta svim silama bori za svoj život.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI