Kreće u bitku za Pantovčak: Zagrljeni Milanović i Bernardić znak su SDP-ove potpore?

Facebook

Mjesecima već traju spekulacije o tome hoće li se bivši premijer Zoran Milanović kandidirati za predsjednika Republike Hrvatske. Ako je vjerovati najnovijoj fotografiji koja je poharala društvene mreže, čini se kako je Milanović, sve bliže odluci.

Jedno od najključnijih pitanja je svakako hoće li ga podržati bivša stranka SDP-

I dok ga neki žele vidjeti u utrci za Pantovčak, Milanović u bivšoj stranci ima i one kojima baš i ne leži, a riječ je oponentima poput Zlatka Komadine i Rajka Ostojića. Još uvijek se ne zna u kojem će smjeru krenuti cijela priča, ali svakako se može znakovito protumačiti fotografija druženja Milanovića i Bernardića koju je objavio slavonski SDP-ovac Josip Krnić uz poruku: “Lijepo je vidjeti kad svi sjede za istim stolom.. Rame uz rame može se izgraditi bolji Sdp-e i bolju ravnopravniju Hrvatsku!”.

Bernardić je, inače, o susretu s Milanovićem, govorio i u intervjuu za Jutarnji list. “Vidjeli smo se u srijedu i popili kavu u Županji u nakon pogreba Branka Tušeka, našeg vrijednog člana, bivšeg saborskog zastupnika i velikog humanitarca”, kazao je šef SDP-a.



“Već sam rekao – Milanović, Picula, Josipović ili bilo tko drugi tko izrazi spremnost da se kandidira za predsjednika države, tko na kraju postane službeni kandidat, iza njega će SDP stati svom snagom i srcem. To mi je izrazito važno. Prihvatljivi su mi svi kandidati koji mogu dovesti do promjene na Pantovčaku. Stoga u ovom trenutku ne želim nikoga favorizirati”, poručio je Bernardić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI