Krenuo je na misu, pomogao novinarki da joj ne zgnječe ruku, a sada ga optužuju da je provaljivao u crkvu

Screenshot

Nedugo nakon napada na novinarku Dalmatinskog portala u crkvi na Barutani, Facebook-om je stiglo i očitovanje Željka Čurepića ovog sadržaja:

“Draga moja novinarko kojoj je bila prikliještena ruka, ja san onaj koji je bio do tebe i na silu otvarao vrata da te ne ozlijedi. Ja san vjernik i došao sam u miru s prijateljem na svetu misu. Žao mi je kao vjerniku što ti se to dogodilo i nije kršćanski onako ti prikliještiti ruku i nanositi ti bol, zato i jesam reagirao da otvorim vrata pod svaku cijenu. Bez obzira na sve tko što radi i vjeruje ili ne, ja ti želim sretan Uskrs i neka te dragi Bog čuva,” napisao je Čurepić

Primio je zahvalu u ime redakcije te je bio ga se zamolilo da se objave te njegove riječi. No, Čurepić se zahvalio, nije se želio medijski eksponirati.

No, večeras se ponovno javio i dao dozvolu da se objavi njegovo viđenje incidenta zbog toga što je na društvenim mrežama i on optužen da ‘provaljuje u crkvu’. Čovjeka koji je u miru došao na misu i pomogao ženi koja bi da nije bilo njega možda zaradila i ozbiljniju ozljedu ruke, a ne ‘samo’ hematome. Čovjeka koji s ostalim članovima katoličke Udruge sv. Vinko Paulski već danima raznosi tople obroke iz jednog splitskog restorana siromašnim i potrebitim obiteljima, piše Dalmatinski portal.



Vjernici dolaze na misu na Sirobuju

Gepostet von Dalmatinski portal am Sonntag, 12. April 2020

Facebook Comments

Loading...
DIJELI