KRENUO PRVI UDAR NA IVICU PULJKA: Njegov protukandidat izvukao tešku artiljeriju! Mihanović nije štedio ni njegove suradnike

FOTO: Pixsell

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita i potpredsjednik Gradskog vijeća , Vice Mihanović, koji je u drugom krugu izgubio od  Ivice Puljka, oglasio se na Facebooku, gdje je na račun Puljka i njegovih suradnika iznio niz oštrih kritika. Na to su ga ponukala imenovanja u Upravno vijeće Javne ustanove za upravljanje park šumom Marjan.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Mi smo im kao stranka džentlmenski obećali 100 dana mira. Glasovali smo za njihova predsjednika Gradskog vijeća. Rekli smo im da ćemo podržati sve njihove projekte koji su od interesa za građane Splita.


A, šta oni rade u ovih mjesec i pol dana mandata?!

Raspisuju javne pozive koji su, kao što ste svi mogli vidjeti samo formalnost jer u upravna vijeća imenuju svoje donatore i stranačke ljude.Imenuju ljude koji, osim što su u sukobu intereresa, nemaju ni potrebnu stručnu spremu koju su za to sami uvjetovali.

Srđan Marinić je predsjednik Društva Marjan, a osim toga ima samo srednju stručnu spremu i prema tome ne ispunjava uvjete.

S pravom već sada možemo reći da će im javni pozivi i javni natječaji biti samo paravan za uhljebljivanje svojih pomno odabranih poslušnih kadrova.

Oni su za vrijeme prošlog mandata Split podrugljivo nazivali privremenim gradom zbog nekih naših privremenih odluka koje su donošene iz sasvim opravdanih razloga. Možemo li i mi sada kad su oni na vlasti Split nazvati privremenim gradom?! Naravno da možemo!

Nova gradska vlast se iz dana u dan pretvara u vlastitu suprotnost od onoga što su u predizbirnoj kampanji obećavali!, napisao je Mihanović.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI